Payrolling voor werknemers

Uw werkgever overweegt te gaan payrollen of u gaat voor een werkgever werken die zijn personeel “payrollt”. Indien u benieuwd bent naar wat dit voor u betekent vertellen we u er graag meer over.

Wat is payrolling ?

Payrolling houdt in dat een werkgever zijn personeels- en salarisadministratie laat uitvoeren door een hierin gespecialiseerd bedrijf, zoals Renew Payroll bijvoorbeeld.

Waarom?

Op deze manier is de werkgever verlost van administratieve en ondernemerszorgen door het overdragen van arbeidsrechtelijke en juridische risico’s.

Het grote voordeel?

Er worden kosten en tijd bespaard en dat is een enorm voordeel in het voortbestaan van de onderneming waar u werkt of gaat werken. Hebt u nog specifieke vragen over uw situatie nu of straks? Bel of mail dan met onze office manager.

Wat payrolling voor jou betekent?

Payrolling geeft geen veranderingen voor uw dagelijkse werkzaamheden. U blijft gewoon uw werk doen bij het bedrijf waar u reeds werkzaam bent of gaat werken. Alleen wordt nu uw salaris betaald door Renew Payroll, u gaat immers bij ons op de payroll.
Juridisch gezien worden wij uw werkgever. Dat betekent dat we naast uw salaris, onder andere ook uw vakantiegeld betalen en uw pensioenafdracht regelen. U kunt dat allemaal zelf bijhouden of raadplegen op uw eigen account op onze website.

En verder?

  • Wij zorgen voor een stipte salarisbetaling;
  • Wij nemen al uw arbeidsvoorwaarden over, inclusief uw dienstjaren;
  • U behoudt uw opgebouwde rechten en uw salaris(verhogingen);
  • Het vakantiegeld blijft ongewijzigd, met eventueel de optie dit twee keer per jaar uit te laten keren;
  • We bieden een pensioenregeling via StiPP;
  • U krijgt persoonlijke en professionele begeleiding (bijvoorbeeld tijdens ziekte);
  • Motiverende en proactieve re-integratie ná ziekte;
  • Hebt u vragen? Bij ons kunt u met al uw vragen terecht, neem telefonisch contact met ons op via 0165-745410 of via email: info@renewpayroll.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur. Daarna wordt uw ingesproken bericht doorgemaild. Wij zullen u op de eerstvolgende werkdag terugbellen.

U staat als medewerker centraal bij Renew Payroll!

Zo hoort het te zijn en dit is ook exact de reden voor werkgevers en werknemers om met ons te willen samenwerken. Het geeft onze medewerkers een goed gevoel en veel rust de garantie te hebben dat ze precies op tijd krijgen waar ze recht op hebben.

Ons team staat altijd voor u klaar!

Wij maken ondernemen sprankelend voor werkgevers en werknemers!