Voor onze opdrachtgever in omgeving Roosendaal – Zevenbergen zijn wij op zoek naar een textielreiniger.

Jij zorgt, samen met je collega’s voor het sorteren en nakijken van kleding. Je bepaalt wat voor soort reinigingsbehandeling een kledingstuk krijgt. Dit doe je door onder andere te kijken naar het was etiket en het soort stof. Je helpt met het vullen en leeghalen van de machines met de kleding, het ophangen van de kleding. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud en schoonmaak van wasmachines, drogers en chemische reinigingsmachines.

Geen ervaring? Geen probleem! Onze klantrelatie geeft je de gelegenheid om alles te leren door mee te lopen met ervaren reinigers en door cursussen te volgen. Je mag ook altijd vrijblijvend een dag meedraaien.
Wie zoeken we? Wij zijn op zoek naar een aanpakker die kan doorwerken en om kan gaan met de werkdruk in een productiebedrijf. Iemand die leergierig is en graag het vak wil leren en natuurlijk goed kan samenwerken met collega’s.
Vereiste zijn: goede motivatie en goede beheersing van de Nederlandse taal.
De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst en zijn voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband. Werktijden zijn van half 6 tot half 3 ’s middags.
Deze werklocatie is met openbaar vervoer bereikbaar.
Verdiensten zijn conform CAO Textielverzorging