Organisatie omschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker bediening voor een van onze opdrachtgevers in de golfbranche. Wij zoeken een representatieve en stressbestendige kandidaat met gevoel voor service en gastvrijheid.
Het golfpark is een 18 holes Inland Linkscourse, gebaseerd op de beroemde, klassieke Britse golfbanen, natuurlijk ingebed in de omgeving. De baan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. Het golfpark is een ‘nieuwe klassieker’ en wil jou golf laten beleven zoals wij denken dat golf bedoeld is; rust, gezelligheid en gastvrijheid.
Het golfpark ligt op korte afstand van Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Antwerpen en is gelegen op een landgoed. In de voormalige boerderij die dateert uit 1956 zijn behalve de brasserie ook de receptie, kleedruimtes, vergaderruimtes en de comfortabele lounge te vinden.
Een unieke locatie, met uitstekende service en uitgebreide mogelijkheden. Dat betekent drukke dagen en de handen uit de mouwen, en bovenal een gezellig professioneel team waarmee je samen iedere gast een onvergetelijke beleving bezorgd!

Functie-eisen:

– Ervaring in de horeca
– Je bent stressbestendig en in staat overzicht te houden
– Je kunt zowel goed zelfstandig werken als in teamverband
– Verschoven werktijden zijn voor jou geen probleem (planning in overleg)
– Woonachtig in de omgeving Roosendaal, Etten-Leur, Breda

Wij bieden:
– Een baan voor langere tijd
– Uitdaging en grote diversiteit
– Werken in een enthousiast team
– Salaris conform Cao Golf

Heb jij interesse? Neem dan snel contact met ons op!